Rólunk

MyCassa

15 éve foglalkozunk kereskedelmi informatikával, az egyszerűbb pénztárgépes megoldásoktól a kasszarendszereken át az egészen komplex, integrált nagyvállalati rendszerekig bezárólag. Mindegy, hogy a sarki kisbolt, egy magyar nagyvállalat üzletei, vagy multinacionális bolthálózatok fordulnak hozzánk, a célunk mindig ugyanaz: teljes szakértelmünkkel támogatni ügyfeleinket a munkájukban!

Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően nem csak Budapesten, de vidéken is hatékonyan végezzük az online pénztárgépek szervizelését.

Jól ismerjük a típushibákat!

Micra, Euro és SAM4S márkájú online pénztárgépeket forgalmazunk és szervizelünk teljeskörűen. Kollégáink felkészült szakemberek akik mindhárom márka típusait alaposan ismerik. Kérdéseivel, problémáival bátran fordulhat hozzánk, szinte biztos, hogy lesz válaszunk, megoldásunk!

Amikor csak lehet, a helyszínen javítunk!

Tudjuk, hogy a kereskedelemben az idő fontos tényező, ezért amennyiben erre lehetőség van, a pénztárgép javítását, karbantartását a helyszínen végezzük el. Vagyis Önnek nem kell behoznia telephelyünkre a pénztárgépét. Kollégáink rendszerint 1 munkanapon belül kiszállnak a bejelentett hibás géphez.

Cseregépet biztosítunk

Természetesen előfordulhat, hogy a hiba jellege miatt az egység megbontást igényel. Ezt a műveletet azonban csak a forgalmazói pénztárgép szerviz végezheti, ilyen esetben azonban hosszabb átfutási idővel kell számolni. Ennek megkönnyítése érdekében a javítás időszakára szervizünk csere pénztárgépet biztosít a zavartalan üzletmenet érdekében.