Bankkártya terminál bérlés

Bankkártya terminál bérlés az egész ország területén

2020. decemberétől foglalkozunk bankkártya terminálok üzembe helyezésével, karbantartásával bérleti konstrukcióban. Az időszakos értékesítést folytató ügyfeleink között hamar népszerűvé vált ez a megoldás az egyszerűen tervezhető költségek miatt. Bérleti konstrukcióban a PAXQ80 és PAXQ92 típusú bankkártya termináljaink kerülnek kihelyezésre. A bérbeadó a Micra-Metripond Kft. A kártyaelfogadói szolgáltatást az OTP biztosítja, de a terminálok a kibocsátó bankokkal kötött szerződést követően SZÉP kártya elfogadásra is alkalmasak.

Mennyibe kerülnek a PAXQ80 és a PAXQ92 bankkártya terminálok bérleti konstrukcióban?

A PAXQ80 bankkártya terminál kábeles internet kapcsolatot igényel, havi bérleti díja: 2.490 Ft +ÁFA

A PAXQ92 bankkártya terminál vezeték nélküli adatkommunikációt használ, wifi, illetve 4G kapcsolattal is képes kommunikálni. Havi bérleti díja: 3.690 Ft+ÁFA, mely tartalmazza a mobil internet kapcsolat költségét is.

A terminálok használatának nem feltétele az OTP számla nyitás, bármely, már meglévő számlára utaltatható a bankkártyás forgalom. Mivel az OTP kártyaelfogadási szolgáltatása igen széleskörű, ezért akár egészségpénztári kártyák, cafeteria kártyák, üzemanyag kártyák, vagy pontgyűjtő kártyák is elfogadhatók az eszközök segítségével.

Bankkártya terminál bérlet - MyCassa

Milyen gyors a bankkártya terminál bérlet igénylés folyamata?

Először egy adatbekérőt küldünk a kártyaelfogadói szerződéshez, amelyet elektronikusan kell visszaküldeni. Az ebben megadott adatok alapján fogjuk kiküldeni a bérleti szerződést, amelyet szintén elég elektronikusan visszajuttatni hozzánk.

Ezután tudjuk küldeni a kártyalefogadói szerződést elektronikusan, amihez mellékelünk egy részletes tájékoztatót arról, hogy kell kitölteni és aláírni, valamint milyen csatolmányokat kell mellékelni. Kitöltést követően vissza kell postázni az eredeti, aláírt dokumentumokat a banki kapcsolattartónak.

A szerződéses anyag beérkezését követően kb. 1-1,5 héten belül megérkezik a bankkártya terminál, melyet előzetesen egyeztetett időpontban adunk át, minden esetben oktatással egybekötve, hogy biztosan zökkenőmentes legyen az üzemeltetés!

Miben segíthetünk?

15 év szakmai tapasztalatával támogatjuk partnereinket a pénztárgép szerviz feladatoktól kezdve a komplex kasszarendszerek kiépítéséig. Amennyiben Önnek is segíthetünk,
hívja kollégánkat: +36-70-629-2114, vagy kérjen árajánlatot:

Ajánlatot kérek