Bankkártya terminál bérlés

Ügyfeleink részéről az egyik leggyakoribb megkeresés arra vonatkozik, hogy melyik bankkártya terminál szolgáltatót ajánlanánk nekik és miért pont azt? Bár a különböző kártyaelfogadási szolgáltatók látszólag hasonló kondíciókkal dolgoznak, mégis számos apró, de fontos különbség van közöttük. Igyekeztünk összeszedni azokat a szempontokat és paramétereket, amelyek alapján talán könnyebben választható ki az ideálisszolgáltatás, legyen szó akár költség, akár funkció szempontokról.

Pax Q92 Bankkártya terminál

OTP bankkártya terminál bérlés

OTP bankkártya terminál bérlés feltételei

A kártyaterminál igénylés folyamata előzetes adatbekéréssel kezdődik, ezt követően küldünk bérleti és kártyaelfogadói szerződést. Előbbit elég digitálisan visszajuttatni aláírás után, utóbbit postai úton kell megküldeni a banki kapcsolattartónak. A kezdéstől számítva jellemzően 2-3 héten belül kihelyezésre kerül a terminál.

A bankkártya terminált előzetesen egyeztetett időpontban adjuk át, minden esetben oktatással egybekötve, hogy biztosan zökkenőmentes legyen az üzemeltetés!

A terminálok használatának nem feltétele az OTP számlanyitás, bármely, már meglévő számlára utalható a bankkártyás forgalom. A kártyaelfogadási szolgáltatás igen széleskörű, ezért akár egészségpénztári kártyák, cafeteria kártyák, üzemanyag kártyák, vagy pontgyűjtő kártyák is elfogadhatók a terminálok segítségével.

Megbízható PAX Q80 és PAX Q92 bankkártya terminálok

Tartós bérleti konstrukcióban OTP szolgáltató esetén a PAX Q80 és PAX Q92 típusú bankkártya terminálok közül lehet választani. A bérbeadó a Micra-Metripond Kft. A kártyaelfogadói szolgáltatást az OTP biztosítja, de a terminálok a kibocsátó bankokkal kötött szerződést követően SZÉP kártya elfogadásra is alkalmasak.

A PAX Q80 típusú bankkártya terminál vezetékes internet kapcsolatot igényel, így inkább boltok, üzletek, vendéglátó terek fix kasszaállásába ajánljuk. Előnye ugyanakkor ennek a típusnak, hogy könnyen illeszthető Fiscat és FreePOS adóügyi nyomtatókhoz, valamint kereskedelmi és vendéglátós szoftverekhez.

A PAX Q92 előnye a mobilitásában rejlik, ugyanis ez a készülék vezeték nélküli internet kapcsolattal és akkumulátoros tápellátással is működik, így kifejezetten alkalmas lehet kitelepülős értékesítés támogatására, vagy pizza futároknál történő fizetésre, valamint olyan helyeken, ahol nem megoldható, vagy nem esztétikus a kábeles kapcsolat.

OTP bankkártya terminál bérlés díja

 • Bérleti idő: minimum 3 hónap
 • Bérleti díj: PAX Q80 esetén 2.490 Ft + áfa / hó / terminál, illetve PAX Q92 esetén 3.690 Ft + áfa / hó / terminál, de ez az összeg már tartalmazza a mobil internet költségét is!
 • Tranzakciós díj: 1,1 % IC++
 • Üzembe helyezési díj: 10.000 Ft + áfa (egyszeri költség)

Miért érdemes OTP bankkártya terminált választani?

Az OTP bankkártya termináljairól általánosságban elmondható, hogy megbízható banki háttér és stabil működés jellemzi őket. Előnyük a nagyfokú kompatibilitás adóügyi nyomtatók és kereskedelmi illetve vendéglátós szoftverek illesztése kapcsán. Nem elhanyagolható szempont, hogy a lakossági forgalomban lévő nagyszámú OTP-s bankkártyáknak köszönhetően a változó költségek (IC++) igen kedvezően alakulhatnak.

OTP bankkártya terminált bérelne?

Ha kedvező kondíciós feltételekkel és stabil üzemeltetési háttérrel rendelkező bankkártya terminállal szeretné biztosítani üzletében, vendéglátó egységében a bankkártyás fizetést vásárlóinak, akkor kérdéseivel hívja bizalommal kollégánkat!

Hívás +36 70 629 2114

Pax A920 bankkártya terminál
Pax A920 bankkártya terminál
Pax A920 bankkártya terminál

TEYA bankkártya terminál bérlés hosszú- és akár rövid távra is

A TEYA kártyaelfogadó szolgáltatásának rugalmas havidíj konstrukciói és kiemelkedő mobil funkciói mellett nagy előnye, hogy rendkívül gyors ügyintézéssel lehet bankkártya terminálhoz jutni akár már egy hónapos időszakra is!

TEYA bankkártya terminál bérlés feltételei

A kártyaterminál igénylés folyamata gyors, rugalmas, mobil. Egy mindössze néhány percet igénylő online szerződéskötést követően, akár 2 napon belül kihelyezésre kerül a terminál. A készülék esetleges meghibásodása esetén azonnal cserekészüléket biztosítunk a zavartalan ügymenet érdekében. A terminálon elfogadott összeg T+1 nap alatt jóváírásra kerül a már meglévő vállalkozási bankszámláján, vagyis nem szükséges új bankszámlát nyitnia, készhez vétel után egyből használható a POS terminál.

Okos mobil bankkártya terminál, a PAX A920

A PAX A920 típusú bankkártya terminál kifejezetten alkalmas kitelepülős értékesítés támogatására. Beépített 4G sim kártyás adatkapcsolattal rendelkezik, így szinte bárhol használható, sőt a bérleti díj magában foglalja az adatforgalom költségeit is! Ha esetleg nem elég erős a 4G lefedettség, akkor WIFI-n keresztül helyi hálózatról is tud működni a terminál. USB C porton keresztül tölthető akkumulátora több órányi folyamatos működést biztosít. Nagyfelbontású HD érintőkijelzővel szerelt, elő- és hátlapi kamerával rendelkezik. Érintésmentes fizetésre, SZÉP kártya és egészségpénztári kártyák elfogadására is alkalmas. Különböző vendéglátóipari és kereskedelmi szoftverekhez illeszthető. A saját fejlesztésű KOFA rendszerünkhöz már most elérhető az illesztés, a JMStock kereskedelmi szoftverhez pedig hamarosan (várhatóan még az év vége előtt) elérhetővé válik!

TEYA bankkártya terminál bérlés díja hosszú távú konstrukcióban

 • Bérleti díj: Sávosan alakul a havi forgalom alapján! 3.500 Ft + áfa / hó / terminál amennyiben a forgalom 500.000 - 1.000.000 Ft közötti és 0 Ft + áfa / hó / terminál amennyiben a havi árbevétel 1.000.000 Ft feletti!
 • Tranzakciós díj: 1,1% IC++
 • Üzembehelyezési díj: 10.000 Ft + áfa (egyszeri költség)

TEYA bankkártya terminál bérlés díja rövidtávú, időszakos bérlet esetén

 • Bérleti idő: maximum 30 nap
 • Bérleti díj: 3.500 Ft + áfa / hó / terminál
 • Tranzakciós díj: 2% IC++
 • Üzembehelyezési díj: 10.000 Ft + áfa (egyszeri költség)

Miért érdemes a TEYA bankkártya terminál szolgáltatását választani?

A TEYA rövid távú bankkártya terminál bérleti konstrukciója rendkívül gyors ügyintézést és hatékony terméktámogatást biztosít az időszakosan, szezonálisan értékesítéstőknek, így jó szívvel ajánljuk olyanoknak, akik fesztiválokra, rendezvényekre, karácsonyi vásárok idejére keresnek rövidtávú bankkártya terminál bérleti konstrukciót.

A hosszú távú bérleti konstrukciót olyan helyekre javasoljuk, ahol fontos a mobilitás, a vezeték nélküli használat és a kereskedelmi, vagy vendéglátós rendszerekhez való csatlakoztatás, ugyanis az OTP esetében ez csak a vezetékes terminállal megoldható. A sávosan csökkenő bérleti díj költség oldalról is könnyen tervezhetővé teszi a terminál használatát.

TEYA bankkártya terminált szeretne bérelni rövidebb, vagy hosszabb időre?

Akár állandó üzlethelyiségébe, vendéglátó egységébe keres tartós megoldást, akár fesztiválokon, kitelepüléseken szeretne bankkártya terminált használni, kollégáink segítenek kiválasztani az ideális megoldást! Kérdéseivel hívja bizalommal munkatársunkat:

Hívás: +36 70 629 2114

Viva Wallet bankkártya terminál bérlés

A Viva Wallet kártyaelfogadó szolgáltatása némileg eltér a versenytársakétól, ám van egy olyan egyedülálló előnye, amely miatt érdemes lehet megfontolni a használatát!

Viva Wallet bankkártya terminál bérlés feltételei

Viva Wallett bankkártya terminál bérlés esetén a szolgáltatónál történő számlanyitás esetén rendkívül kedvező ajánlattal javíthatók a tranzakciós kondíciók.

Alap esetben a Viva Wallett is a legtöbb szolgáltatónál ismert 1,1% IC++ kondícióval dolgozik, azonban minden előfizető a Viva-nál vezetett számlája mellé kap egy bankkártyát is és a bankkártyával folytatott vásárlások értékének függvényében visszatérítés jár, ami akár 0,4% is lehet!
(A díj- és a visszatérítési kondíciókra vonatkozó teljeskörű tájékoztatásért keresse kollégáinkat!)

Természetesen nem kötelező élni ezzel az opcióval, kérhető a kiutalás saját bankszámlára is, de ebben az esetben sajnos nem érvényes a visszatérítésre vonatkozó ajánlat!

Viva bankkártya terminál, smart megoldásokkal

A Viva Wallet saját bankkártya terminálja egy hagyományos POS terminál és egy Androidos okoseszköz legjobb tulajdonságait ötvözi. Kifejezetten alkalmas kitelepülős értékesítés támogatására. Beépített 4G sim kártyás adatkapcsolattal rendelkezik, így szinte bárhol használható. Ha esetleg nem elég erős a 4G lefedettség, akkor WIFI-n keresztül helyi hálózatról is tud működni a terminál. USB C porton keresztül tölthető akkumulátora több órányi folyamatos működést biztosít. Nagyfelbontású HD érintőkijelzővel szerelt és 5MP hátlapi kamerával rendelkezik. Érintésmentes fizetésre is alkalmas.

Mivel teljesértékű Androidos okoseszközről beszélünk, így különböző natív appok és böngésző alapú szoftveres megoldások is futtathatóak rajta. Sőt, integráltan tud kezelni vendéglátóipari és kereskedelmi szoftvereket! A saját fejlesztésű KOFA rendszerünk már futtatható a terminálon, így egy adóügyi nyomtatóval, vagy pénztárgéppel kiegészülve külön számítógép használata nélkül is integrált értékesítési rendszerünk lehet!

Viva Wallet bankkártya terminál bérlés díja

 • Bérleti díj: 3.990 Ft + áfa / hó / terminál, de amennyiben a havi forgalom eléri az 530.000 forintot akkor 0 Ft + áfa / hó / terminál
 • Tranzakciós díj: 1,1% IC++
 • Üzembehelyezési díj: 10.000 Ft + áfa (egyszeri költség)

Miért érdemes a Viva Wallet bankkártya terminál szolgáltatását választani?

A Viva Wallet szolgáltatását szívesen javasoljuk olyan ügyfeleinknek, ahol jellemző, hogy árukészletet, alapanyagokat stb. olyan forrásból szerzik be ahol bankkártyával fizetnek, ugyanis az elérhető visszatérítések révén jelentősen lefaraghatóak a tranzakciós költségek.

Szintén ideális választás lehet a Viva Wallet terminál az olyan vendéglátós vállalkozások számára, akik NTAK kötelezettek, de nem szeretnének, vagy a hely szűke miatt nem tudnak számítógépet, vagy nagyobb kijelzős okoseszközt használni a kasszaállásaikban. Jó választás lehet ez a terminál például food truckoknak, mozgó büféknek, kávézóknak, cukrászdáknak.

Viva Wallet bankkártya terminált szeretne bérelni?

Ha szeretne kártyás vásárlásaival lefaragni a bankkártya terminálok tranzakciós költségeiből, ha fontos Önnek, hogy kompakt és integrált módon, helytakarékosan tudjon szoftveres értékesítési rendszert használni, akkor kérdéseivel hívja bizalommal munkatársunkat:

Hívás: +36 70 629 2114

Bankkártya terminál vásárlás

Amennyiben nem bérelni, hanem vásárolni szeretne bankkártya terminál készülékeket, úgy ajánljuk figyelmébe webáruházunk kínálatát, ahol kedvező szállítási feltételek mellett vásárolhat.