Pénztárgép szerviz ügyelet

Az üzlet nem állhat meg

15 éve foglalkozunk kereskedelmi és vendéglátói informatikával, 15 éve dolgozunk azon, hogy kereskedelemmel és vendéglátással foglalkozó ügyfeleink arra koncentrálhassanak, ami a szakterületük. Tudjuk mekkora jelentősége van ebben a biztos szerviz háttérnek. Nem csak hétköznapokon, de akár hétvégén is.

Pénztárgép szerviz ügyelet

A pénztárgépnek nincs hétvége

Bár a pénztárgépek és kasszarendszerek egyre okosabbak, sajnos arra még nem lehet beprogramozni őket, hogy hétvégén ne romoljanak el. Márpedig egy szombaton, vagy vasárnap, a nagybevásárlások, családi ebédek, cukrászda látogatások időszakában meghibásodó készülék rendkívüli kellemetlenségeket tud okozni, kiváltképp ha ilyenkor a pénztárgép szervizünk sem elérhető. Éppen ezért a MyCassa csapata vállalja pénztárgépe hétvégi szervizelését is!

Pénztárgép szerviz ügyelet, hétvégén is

Ezentúl nem kell a bevételkieséstől tartania, ha elromlik a pénztárgépe, hozzánk bátran fordulhat, munkatársaink telefonon várják a hívását, a következők szerint:

Hétfő - Péntek: 6:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 18:00
+36 70 629 2114 telefonszámon!

Amennyiben a pénztárgép javításához helyszínre kell menni, úgy azt 15.000 ft + áfa / megkezdett óra munkadíj mellett tudjuk vállalni. Az óradíj az esetleges alkatrész költségeket nem tartalmazza.

Amennyiben a pénztárgép javítása a helyszínen nem megoldható, akkor a szerviz idejére csere készüléket tudunk biztosítani 7.500 ft + áfa / hó bérleti díj ellenében.

Pénztárgép szerviz ügyelet Budapesten és vidéken is!

Hétvégi pénztárgép szerviz ügyeletünket nem csak budapesti, de vidéki ügyfeleink is igénybe vehetik. Budapesti cím esetén a kiszállási díjunk 7.000 Ft + áfa. Budapest 30 km vonzáskörzetében a kiszállási díjunk 10.000 ft + áfa.

Vidéki cím esetében kiszállási (km) díjat számítunk fel, amelynek mértékéről a pontos helyszín és távolság függvényében kollégánk telefonon tud előzetesen felvilágosítást adni.

Szerződött ügyfeleink bizalmát kedvezményekkel szeretnénk meghálálni

Amennyiben szeretné magát kibiztosítani és állandó pénztárgép szerviz ügyeleti szerződést köt velünk, úgy jelképes, 1.000 Ft + áfa / hó havidíj mellett a következő kedvezményekre is jogosulttá válik:

  • Hétvégi pénztárgép szerviz szolgáltatásunkat -33% kedvezmény mellett, csupán 10.000 Ft + Áfa / megkezdett óra munkadíj mellett veheti igénybe
  • Amennyiben a pénztárgép javítása a helyszínen nem megoldható, akkor a szerviz idejére DÍJMENTESEN csere készüléket biztosítunk a zavartalan ügymenet biztosítására.

Melyik pénztárgépekkel fordulhat hozzánk?

A következő készülék típusokra rendelkezünk teljeskörű szerviz engedéllyel:

Micra Jota M, Micra Sento M és Micra Sento M Light, Micra Mini M, LCR Classic Jota, LCR Eco Mini, LCR Classic Sento, Micra Jota S, Micra Mini S, Euro-50 Mini, Euro-150 TE Flexy, SAM4s NR-300, Sam4s NR-240, SAM4s NR-440, Fiscat Neon+, Fiscat Super FP MAX80, MS-Freepos

Miben segíthetünk?

15 év szakmai tapasztalatával támogatjuk partnereinket a pénztárgép szerviz feladatoktól kezdve a komplex kasszarendszerek kiépítéséig. Amennyiben Önnek is segíthetünk,
hívja kollégánkat: +36-70-629-2114, vagy kérjen árajánlatot:

Ajánlatot kérek