Pénztárgép naplófájl kiolvasás

Mikor kell kiolvasni a pénztárgép naplófájlját?

Megtörtént már Önnel, hogy elütött valamit a pénztárgépen? Hogy hiába nyomtatta ki, mégis elveszett a napi zárás? Ilyen és ehhez hasonló helyzetek még a gyakorlott kasszásokkal is előfordulnak. Ügyfeleink heti rendszerességgel keresnek fel minket ilyen problémákkal. A pénztárgép naplófájl kiolvasással minden elveszettnek hitt adat és bizonylat visszakereshető.

Hogyan lehet kiolvasni a pénztárgép naplófájljait?

Azt tapasztaltuk, hogy gyakori problémáról van szó, ami a pénztárgépet kezelőknél rendszeresen felmerül, ezért készítettünk erre a célra egy dedikált webes szolgáltatást. A kontrollszalag.hu-n számos pénztárgép típushoz megtalálja azokat a leírásokat, melyek segítségével akár önállóan is ki tudja olvasni pénztárgépe naplófájljait. A műveletekhez tartozó leírásokat igyekeztünk egyértelműen összeállítani, hogy szervizes tapasztalat nélkül is elvégezhető legyen a naplófájl kiolvasás.

Pénztárgép naplófájl kiolvasás - MyCassa

Hogyan működik a naplófájl kiolvasás?

Válassza ki a kontrollszalag.hu oldalon a kiolvasási segédlet menüpontban azt a pénztárgép márkát és típust, amelyet Ön is használ, és kövesse az utasításokat. A pénztárgépből letöltött XML fájl, és a pénztárgép AP kód segítségével rendszerünkön keresztül hozzá juthat a szükséges adatokhoz (nyomtatható formában)!

Pénztárgép naplófájl kiolvasás szolgáltatásunk egy rövid, 3 napos próbaidőszak alatt díjmentesen tesztelhető, a későbbiekben pedig 1 hetes vagy 1 éves csomagokból választhat, kedvező díjszabás mellett.

Pénztárgép szervizzel foglalkozó vállalkozásoknak külön ajánlattal készültünk. Ezekről a weboldalon bővebb tájékoztatást találhat, de kérdés esetén természetesen elérhetőségeinken is állunk rendelkezésére.

Miben segíthetünk?

15 év szakmai tapasztalatával támogatjuk partnereinket a pénztárgép szerviz feladatoktól kezdve a komplex kasszarendszerek kiépítéséig. Amennyiben Önnek is segíthetünk,
hívja kollégánkat: +36-70-629-2114, vagy kérjen árajánlatot:

Ajánlatot kérek