Mérlegek kétéves hitelesítése

Kötelező a mérlegek kétéves hitelesítése?

A kereskedelemben (és a legtöbb gyártásban, vendéglátásban) használatos mérlegek kétéves hitelesítése kötelező. Ha közeleg a hitelesítés lejárati dátuma, akkor érdemes mielőbb a megfelelő engedélyekkel rendelkező szervizhez fordulnia. Az ellenőrzés nem kizárólag a vásárlók hiteles kiszolgálása miatt fontos, hanem a pontos elszámolás és az üzemszerű működés miatt is.

Mennyibe kerül a mérlegek hitelesítése?

A hitelesítés költségei széles skálán mozognak attól függően, hogy pontosan milyen mérlegről van szó, illetve hova kell kollégánknak érkeznie. Hús- és hentesáru üzletek, zöldség-gyümölcs kereskedők, vagy egyéb kimérős termékek forgalmazói különböző típusú mérlegeket használhatnak, (akár asztali-, akár pultba építhető-, vagy ipari mérlegekről legyen szó). A mérleghitelesítés ára ezektől nagyban függ. Miután kollégáinkkal egyeztették ezeket a részleteket, rövid határidővel, pontos ajánlatot tudunk adni.

Mérlegek kétéves hitelesítése - MyCassa

Mérleg hitelesítés a helyszínen

Kollégáink és a velünk szoros kapcsolatban álló alvállalkozók Budapest minden kerületében vállalják a kétéves hitelesítést. Sem a mérlegek leszerelésével, sem azok szállításával nem kell számolni, mert a helyszínen is elvégezhető az ellenőrzés. 

Miből áll a hitelesítési folyamat?

Az időpont egyeztetését követően kollégánk a helyszínre érkezik, ahol elvégzi a mérleg funkcionális ellenőrzését. Ez próbasúlyok használatával történik, az eszköz teherfelvevőjének minden sarkára etalon súlyokat helyezünk. Hibátlan működés esetén minden ponton, minden súly esetében a mérlegnek ugyanolyan tömeget kell mutatnia. Az etalon súlyos mérés próbán túl bármely felmerülő hiba javításra kerül, legyen szó akár egy szakadt billentyűzet fólia cseréjéről, vagy egy nem mindig reagáló gomb javításáról. A hitelesítés alkalmával a használat során felmerülő problémáira, kérdéseire kollégánknak, készséggel válaszol, tanácsadást nyújt.

Miben segíthetünk?

15 év szakmai tapasztalatával támogatjuk partnereinket a pénztárgép szerviz feladatoktól kezdve a komplex kasszarendszerek kiépítéséig. Amennyiben Önnek is segíthetünk,
hívja kollégánkat: +36-70-629-2114, vagy kérjen árajánlatot:

Ajánlatot kérek