Pénztárgép bérlés

Lehet pénztárgépet bérelni is?

Egyre elterjedtebb az, hogy egy vállalkozás az üzemi működéshez szükséges eszközöket nem megvásárolja, hanem szolgáltatásként veszi igénybe. Míg korábban tartós bérleti / lízing szolgáltatások leginkább ingatlanok, vagy gépjárművek esetében voltak jellemzők, manapság az informatikai eszközök esetében is egyre gyakoribb megoldásnak számít a bérleti konstrukció.

Kinek érdemes pénztárgépet bérelni?

Számos esetben fordulhat elő, hogy a pénztárgép vásárlás magasabb induló költségét érdemes lehet bérleti konstrukcióval kiváltani. Ha kitelepülni készül rövidebb időre, és több pénztárgépre van szüksége (például piaci vagy fesztiválos értékesítés). Ha megpróbálkozna egy tevékenységgel, de még nem biztos benne, hogy megéri a beruházás. Ha szeretne egy egyszeri, nagyobb összeg kifizetése helyett kiszámíthatóan, havonta, a megtermelt forgalomból kitermelve fizetni pénztárgépe után.

Pénztárgép bérlés - MyCassa

Miért éri meg a pénztárgép bérlés?

  • Elkerüli az egyszeri befektetést, ami egy induló vállalkozás esetében mindig akad bőven.
  • Nem kell foglalkoznia a pénztárgép szervizével, mivel azt bérbeadóként mi, saját költségen intézzük.
  • Nem kell foglalkoznia az éves felülvizsgálat nyilvántartásával és költségével sem, azt a bérleti díj tartalmazza.
  • Nem kell külön fizetnie a mobil kommunikációs költséget, mivel bérbeadóként ennek a rendezése is a mi feladatunk.
  • Ha visszaadná a pénztárgépet, nem kell a lezáratás költségét és időigényét vállalnia, nem kell őriznie a gépnaplót hosszú ideig.

Ha pénztárgép bérleti konstrukciónkat választja, a szolgáltatás keretein belül a fenti problémák nem Önt terhelik. A bérleti díj tartalmaz minden szerviz, éves felülvizsgálati és támogatással kapcsolatos költséget, valamint a mobil kommunikáció díját is. Önnek csak velünk kell kapcsolatot tartania, szakembereink készséggel segítenek az Ön nyitvatartási idejében, legyen szó hétvégéről, vagy akár munkaszüneti napokról.

Mennyibe kerül a pénztárgép bérlés?

Cégünk eseti és tartós bérleti konstrukcióban is helyez ki pénztárgépeket, melyhez kapcsolódóan Önnek a bérleti díjon kívül csak az üzembe helyezés egyszeri költségével kell számolnia.

A bérleti konstrukció díjai függenek a bérelni kívánt gépek mennyiségétől és a bérleti szolgáltatás időtartamától.

1 pénztárgép bérleti díja: 15.000 Ft+ÁFA/hó.

Rövid távú bérlet esetén (max. 6 hónap)

Kaució: 45.000 Ft: 3 havi bérleti díj

A bérlendő gépek száma és az időtartam függvényében ez a költség csak alacsonyabb lehet.

Miben segíthetünk?

15 év szakmai tapasztalatával támogatjuk partnereinket a pénztárgép szerviz feladatoktól kezdve a komplex kasszarendszerek kiépítéséig. Amennyiben Önnek is segíthetünk,
hívja kollégánkat: +36-70-629-2114, vagy kérjen árajánlatot:

Ajánlatot kérek