Pénztárgép szerviz

Mikor forduljak pénztárgép szervizhez?

Az általunk forgalmazott online pénztárgépek alapvetően megbízható készülékek, de ahogy a legjobb márkájú autók vagy televízió készülékek is időnként meghibásodhatnak, úgy sajnos ugyanez előfordulhat a pénztárgépekkel is. Típusonként más és más jellemző hibáik lehetnek a pénztárgépeknek, például akadozó nyomtatás, meghibásodó alkatrészek, szoftveres hibák. Ha pénztárgépe valamilyen hibaüzenetet ír ki, érdemes lehet először a Tudástár oldalunkon szétnézni, ahol olyan gyakori hibákat gyűjtöttünk össze, amelyek akár szervizes kollégánk bevonása nélkül is orvosolhatók. Amennyiben nagyobb a baj, úgy érdemes a szervizünktől segítséget kérni.

Pénztárgép szerviz, pénztárgép javítás

Budapesten és vidéken is vállaljuk pénztárgépe javítását

Pénztárgépek teljes körű (hardveres és szoftveres) javítását nemcsak Budapesten, hanem bármely vidéki helyszínen is vállaljuk. Ha esetleg valahova saját kollégáink nem tudnak eljutni, úgy alvállalkozók bevonásával segítjük Ügyfeleinket, akár egy munkanapon belül is tudunk orvosolni minden pénztárgép meghibásodást.

15 év szerviz tapasztalattal segítjük Ügyfeleinket

Komoly szaktudással, és felkészült szervizháttérrel rendelkezünk a Micra, az Euro, a SAM4S és a Fiscat típusú pénztárgép készülékek javításában hardveres és szoftveres meghibásodások esetén is. Ügyfeleink között kisboltok, éttermek, multinacionális bolthálózatok, pékségek, egyaránt megtalálhatók, így rendkívül széles ismeretanyaggal bírunk a pénztárgép meghibásodások terén, de arra talán még a szaktudásunknál is büszkébbek vagyunk, hogy Ügyfeleink rendre a gyors javítást és a rugalmas hozzáállást emelik ki pénztárgép szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatban.

"2014 óta 8 pénztárgépünk javítását és karbantartását végzik az ország 8 különböző pontján. Mindig időben, tökéletes munkát végeztek. Nagyon szeretjük, hogy figyelik a kötelező karbantartások idejét, mi biztos mindig elfelejtenénk. És a szalag áraik verhetetlenek!"
- Tricskó Csaba
Fitocentrum - Tulajdonos

Mivel jár a pénztárgép javítása?

Amennyiben a hiba bejelentését követően egy telefonos tanácsadás során sem oldódik meg a probléma, úgy kollégánk személyesen fog kimenni, hogy megvizsgálja a meghibásodott pénztárgépet. Minden esetben igyekszünk a javítást a helyszínen elvégezni, de ha ez valamiért mégsem lehetséges, akkor a készüléket saját szervizünkbe visszük javításra. Erre az időszakra Ügyfeleinknek cserekészüléket tudunk biztosítani a folyamatos ügymenet biztosítására.

Melyik pénztárgépekkel fordulhat hozzánk?

A következő készülék típusokra rendelkezünk teljeskörű szervizengedéllyel:

Micra Jota M, Micra Sento M és Micra Sento M Light, Micra Mini M, LCR Classic Jota, LCR Eco Mini, LCR Classic Sento, Micra Jota S, Micra Mini S, Euro-50 Mini, Euro-150 TE Flexy, SAM4s NR-300, Sam4s NR-240, SAM4s NR-440, Fiscat Neon+, Fiscat Super FP MAX80, MS-Freepos

Miben segíthetünk?

15 év szakmai tapasztalatával támogatjuk partnereinket a pénztárgép szerviz feladatoktól kezdve a komplex kasszarendszerek kiépítéséig. Amennyiben Önnek is segíthetünk,
hívja kollégánkat: +36-70-629-2114, vagy kérjen árajánlatot:

Ajánlatot kérek