A pénztárgép szervizes kolléga nyaral. A rendszergazda szerint minden rendben, de a kasszához kapcsolt PC mégsem látja a wifi routert. Az üzlet áll és mindenki a másikra mutogat. Ismerős helyzet?

15 éve foglalkozunk kereskedelmi informatikával. Ezalatt számos bolthálózattal dolgoztunk és dolgozunk együtt jelenleg is, így első kézből tudjuk, mi okozza a legtöbb fejfájást nekik informatikai rendszereik üzemeltetésével kapcsolatban.

Ezért alakítottuk úgy szolgáltatásainkat, hogy egy helyen, integráltan tudjunk minden informatikai problémára választ adni bolthálózatokat üzemeltető Ügyfeleink részére.

Nincs egymásra mutogatás, csak Ügyfélközpontú megoldások!

Pénztárgépektől a komplex kasszarendszerekig

Pénzárgépek, blokknyomtatók, vonalkód olvasók, mérlegek, bankkártya terminálok. Ami hardverre csak szüksége lehet egy kereskedelmi hálózatnak azzal mi biztosan foglalkozunk! Sőt, a hardverekhez kapcsolódó fogyó és kellékanyagokat (pénztárgépszalagok, nyomtató papírok, stb.) is megtalálja kínálatunkban!

- Teljeskörű pénztárgép szervíz szolgáltatás az ország egész területén Micra, SAM4s és EURO kasszákra

- Díjmentes cserepénztárgép szerződött Ügyfeleinknek az esetlegesen elhúzódó javítások idejére

- Egyszerűbb és összetettebb kasszarendszerek, vonalkódolvasós pénztárgéprendszerek kiépítése és üzemeltetése az Ön igényeire szabva

Webáruház, kereskedelmi- és ügyviteli szoftverek

Testre szabott szoftveres megoldások, házon belüli szoftveres fejlesztések. Interfészek (adatátadások) kiépítése különböző rendszerek között.

- Felhő alapú és webes megoldások

- Ültett és pultos kiszolgálást, valamint kiszállítást és rendeléskezelést támogató vendéglátós rendszerek

- Webáruház, online rendelési felület, raktárkezelés, futárszoftver, akár mind egymással összekötve

- Speciális raktári rendszerek húsipari, valamint kis- és nagykereskedelmi vállalkozásoknak

Mi vesszük fel a telefont

Büszkék vagyunk rá, hogy problémáikra Ügyfeleinknek nem telefonautomaták útvesztőjében kell megoldást találniuk, hanem szakképzett munkatársaink adnak személyesen választ.

- Szervízproblémák kezelése akár hétvégén is

- Határidők figyelése (kötelező felülvizsgálatok, hitelesítések)

- Tájékoztatás jogszabályi környezet változásairól

Legyen egy helyen a megoldás sokrétű problémáira

Kis- és közepes méretű bolthálózatok, étteremláncok igényeire szabott komplex informatikai szolgáltatásainkat a tapasztalatok alapján alakítottuk ki.

- Budapest központtal, de országos lefedettséggel dolgozunk

- Csapatunkban saját műszerész és szoftverfejlesztő kollégák dolgoznak, hogy ne kelljen harmadik félre várnia Ügyfeleinknek

- Telefonos személyes ügyfélszolgálat a hét minden napján, akár hétvégén is

Hisszük, hogy ügyfeleinket a megoldások viszik előre, nem a kifogások!

1 / 3

Önnek miben segíthetünk?

Több üzlete esetleg vendéglátó egysége van? Jó lenne összevonva kezelni a raktárkészletet, értékesítést, számlázást, kiszállítást? Ha ilyen vagy ehhez hasonló témában segíthetünk, hívja bizalommal kollégánkat: +36-70-629-2114, vagy kérjen árajánlatot:

Ajánlatot kérek