KOFA nyugta ntak

Pénztárgép, számlázó program és NTAK adatszolgáltató szoftver, ráadásul egy tenyérben elfér

A címben szereplő állítás elsőre meredeknek tűnhet, de teljes mértékben igaz. Megérkezett a KOFA Nyugta, a MyCassa saját fejlesztésű szoftvere, amely nemcsak a címben említett három funkciót tudja kiváltani jelenleg használt rendszerében! Ismerje meg a részleteket!

Pontosan mi a KOFA Nyugta?

A KOFA Nyugta a MyCassa saját fejlesztésű szoftvere, aminek különlegessége abban rejlik, hogy egy hardvereszközöktől függetlenített, böngésző alapú szoftveres megoldás. Akár saját mobil eszközéről is futtathatja!

A KOFA Nyugta jelenleg három típusú adatszolgáltatásra rendelkezik hitelesítéssel:

  • Online számla kiállítása
  • NTAK adatszolgáltatás
  • Online pénztárgép (egy kisméretű adóügyi nyomtatóval kiegészítve)

A szolgáltatások moduláris felépítésűek, külön külön is igénybe vehetőek! Ha Önnek csak egy NTAK adatszolgáltatásra alkalmas szoftverre van szüksége, vagy csak egy online számlázó programra, azt is választhatja, hogy csupán ezeket a funkciókat használja!

A KOFA Nyugta főbb funkciói

A KOFA Nyugta képes értékesítést kezelni több módon is. ÁFA gyűjtők használatával, vonalkódok megadásával sőt fotós kategória/termék gombok használatával is. Kezeli a különböző vegyes fizetési megoldásokat, kedvezményeket!

Használhatja online számlázó programként, sőt egy kisméretű adóügyi nyomtatót csatlakoztatva egyszerűsített számla kiállítására is alkalmas!

Bankkártyás fizetés elfogadására is képes a szoftver (egyelőre) a VivaWallet rendszerben, amely igen kedvező jutalék feltételek mellett vehető igénybe!

NTAK nyugta számla

Milyen hardver eszközökön futtatható a KOFA Nyugta?

A KOFA Nyugta alapvetően platform független rendszer, kisebb megkötésekkel. Az összes funkció egyszerre, jelenleg Android és Windows rendszerű eszközökön érhető el.

A KOFA Nyugta működik okostelefonon, tableten, számítógépen, vagy akár közvetlenül bankkártya terminálon is, amennyiben a bankkártya terminál szolgáltató lehetőséget biztosít külső program telepítésére. A MyCassa kínálatában természetesen tudunk ajánlani olyan terminált, ami megfelel ennek a feltételnek, akár megvásárolható, akár bérleti konstrukcióban.

Amennyiben csak NTAK jelentésekre szeretné használni a KOFA Nyugtát, úgy akár iOS eszközökön (iPhone, iPad) is elérhető a szolgáltatás!

Perifériás eszközökből jelenleg VivaWallet rendszerű bankkártya terminálokat és FisCat típusú adóügyi nyomtatókat támogat a KOFA Nyugta, de hamarosan elérhető lesz a SAM4s, CashCube, Micra Jota, Micra Mini, Datecs, Laurel Jota, Montel Jota, Montel Mini, Euro 150 TE Flexy, illetve Fiscat pénztárgépekhez való illesztés, valamint a SZÉP kártya elfogadására alkalmas bankkártya termináloké is!

Kinek javasoljuk a KOFA Nyugta használatát?

Kis túlzással mondhatnánk, hogy tulajdonképpen mindenkinek akinek nyugtát kell kiállítani! A leghatékonyabban az olyan vállalkozók fogják tudni használni, akik pénztárgéphasználatra és NTAK adatszolgáltatásra is kötelezettek és ezt szeretnék minél mobilisabban, a lehető legkevesebb hardver összekapcsolásával elérni.

Így akár 2 db, tenyérnyi méretű eszközzel üzemeltethető a rendszer úgy, hogy számlát, nyugtát és bankkártya elfogadást is kezel, valamint jelent az NTAK és online pénztárgép fogadó szerverek felé. A rendszert futtató készülékek akkumulátorosak, így nem szükséges a folyamatos tápellátás biztosítása!

Nem utolsó szempont a letisztult, modern megjelenés sem! Exkluzív üzletek, kávézók, cukrászdák, szalonok, éttermek kasszaállásába nem feltétlenül illik egy nagyobb, hagyományos pénztárgép. Ehelyett a KOFA Nyugta egy táblagép vagy okostelefon és egy diszkrét méretű adóügyi nyomtató segítségével elegáns alternatívát tud biztosítani azonos, vagy még nagyobb funkcionalitás biztosítása mellett!

Szimpatikus lehet egy olyan számlázó és nyugtakezelő rendszer, ami alkalmas NTAK adatszolgáltatásra is?

Ha a KOFA Nyugta rendszer kínálta funkciók és a nagyfokú mobilitás felkeltette az érdeklődését, de vannak még további kérdései, munkatársaink készséggel segítenek! Forduljon bátran szakértőinkhez, akik felkészülten várják hívását és természetesen díjmentesen adnak tanácsot az Önnek legkedvezőbb konstrukcióról!

Email: info@integ.hu

Telefon: +36 70 629 2114