Fiscat adóügyi nyomtató MyCassa

Megoldható-e több, mint 250 adóügyi eszköz cseréje 78 üzletben, mindössze 3 hét alatt?

A címben szereplő kérdésre a válaszunk az, hogy igen, de azért egyszerűnek semmiképp nem szeretnénk beállítani a feladatot! Amíg sokan a nyári szabadságukat töltötték, nálunk megfeszített munka folyt, hogy partnerünknél, a CCC Magyarországnál a lehető leggördülékenyebben menjen végbe az átállás. De hogyan is zajlik egy ilyen méretű projekt kivitelezése?

Pénztárgépek helyett adóügyi nyomtatós rendszerek

Tömören így foglalhatnánk össze a feladatot. Partnerünknél döntés született a régi, pénztárgép alapú kasszarendszerek modernizálásáról. A pénztárgépek, kiskasszák helyét adóügyi nyomtatók veszik át, amelyek számos előnnyel rendelkeznek. A kosárkezelés területén sokkal nagyobb szabadságot adnak ezek a készülékek, hiszen a csatlakoztatott PC-n lehetőség van akár bérelt, akár saját fejlesztésű kereskedelmi szoftver használatára, így könnyebben lehet különböző kedvezményeket, kuponkódokat kezelni, de egyszerűbbé válik a számlázás is. Arról nem is beszélve, hogy a grafikus kezelőfelület használata miatt jelentősen könnyebbé válik a kasszázás folyamata a teljesen vizuális megjelenítés miatt.

Miért a MyCassa csapatára esett a választás?

A CCC Magyarország munkáját már több, mint 10 éve támogatjuk pénztárgépes területen, így volt alkalmunk kitapasztalni a bolthálózatra jellemző sajátosságokat, jól ismertük az informatikai hátterüket, ami jelentős segítség volt a projekt kivitelezésében. Ez természetesen fordítva is igaz, a CCC munkatársai is tapasztalták már felkészültségünket és hozzáállásunkat. Versenyképes árajánlatunk mellett ennek is köszönhettük, hogy végül minket bíztak meg a készülékcsere projekt megvalósításával.

MyCassa - CCC

Az adóügyi nyomtatók üzembe helyezése

Miután megszületett a megállapodás a részletekről, megrendeltük a készülékeket beszállító partnerünknél és megkezdtük a felkészülést a projekt kivitelezésére. Július közepén érkezett meg a szállítmány irodánkba. 278 darab FisCat Super FP MAX80 adóügyi nyomtató, és a hozzá kapcsolható külső kijelző várta az üzembe helyezést. Műszerész kollégáinkkal szinte azonnal neki is láttunk a munkának, hiszen ilyen mennyiségű készüléknél ez tetemes feladatot jelent. Hogy érzékeltessük a projekt méreteit, az üzembe helyezés során összesen több, mint 200 méter pénztárgép szalagot használtunk fel. Három pénztárgépműszerésznek több, mint 200 munkaórájába került, hogy két héttel az átvétel után már használatra készen álltak a FisCat nyomtatók.

MyCassa CCC Fiscat adóügyi nyomtató

Kiszállítás az ország minden pontjára

Augusztus elején már újra bedobozolva sorakoztak az adóügyi nyomtatók az irodánkban, várva a kiszállítást. Ebben logisztikai partnerünk, a GLS volt segítségünkre, így rendkívül hatékonyan, néhány nap leforgása alatt tudtuk eljuttatni a 278 csomagot 42 városba az ország legkülönbözőbb pontjaira, Nagykanizsától Kisvárdáig!

MyCassa - CCC

Szakmai tapasztalatok

A projekt legnagyobb tanulsága az volt számunkra, hogy nem szükséges egy multinacionális cég ahhoz, hogy egy országos üzletlánc komplett kasszarendszer-cseréje végbemenjen. Kellő szaktudással, ügyfélközpontú munkavégzéssel áthidalható minden felmerülő probléma.

A méreteinkből adódóan gyorsan tudtunk reagálni a változó körülményekre, rugalmasan tudjuk szervezni munkafolyamatainkat, így egy ekkora nagyságrendű projekt is megvalósítható szűk határidőkkel egy hozzánk hasonló kis cég közreműködésével.

Természetesen az sem mellékes szempont, hogy az Ügyfelünknek komoly költségmegtakarítást jelenthet, ha egy kisebb partnerrel dolgozik együtt egy nagyvállalat helyett.

Adóügyi nyomtatós kereskedelmi rendszerek előnyei a bolthálózatoknál

Meggyőződésünk, hogy a hálózatban működő boltok, üzletek esetében az adóügyi nyomtatós kereskedelmi rendszerek használata a jó választás a kasszázási feldatokra, szemben a hagyományos pénztárgépekkel. Ez még az olyan kisebb hálózatokra is igaz, ahol csak 3-5 üzletből áll a bolthálózat.

Az adóügyi nyomtatós rendszerek előnyeiről hosszasan tudnánk írni, de amennyiben az Önök vállalkozása is érdeklődik ilyen rendszerek iránt, inkább a közvetlen egyeztetést javasoljuk, így személyre szabottan tudunk javaslatot tenni az Önöknek legalkalmasabb rendszer összeállítására. Forduljanak munkatársainkhoz bizalommal elérhetőségeinken.