elektromos polccímke

Elektronikus polccímke rendszer a MyCassa kínálatában

Nagyjából egy évnyi munka után csapatunk saját elektronikus polccímke rendszert vezet be a kínálatába. A kereskedelem folyamatos fejlődése megkívánja, hogy a papír alapú polccímkék, vagy árazógépekkel történő árcímkézés kiváltására gyors és modern megoldást kínáljunk.

Az elektronikus polccímkék vagy más néven e-papír alapú kijelzők rádiófrekvenciás adatkommunikációval gombnyomásra vagy akár teljesen automatikusan, a nyilvántartó szoftverben történő árváltozás hatására külön beavatkozás nélkül frissülnek, de létezik bluetooth-os, vagy NFC-s megoldás is, ahol akár egy okos telefonos applikációból frissíthetők az adatok.

A kínálatunkban 1,54″-os címkéktől egészen a 12,5″ címkékig több méret megtalálható, így bármely közeg számára megfelelő megoldás tudunk biztosítani, legyen szó kereskedelemről (elektronikus polccímke, akciós táblák, elektronikai eszközök műszaki paramétereit kijelző táblák, stb.), raktározásról (polcrendszerekre szerelhető, visszajelző gombokkal ellátott címkék, ill. lámpás irányítórendszerek), vendéglátásról (ültetési rend, svédasztalos étlap kijelzése, stb.), gyártásról (gyártmánylapok, gyártási folyamatok, megjelenítése) vagy akár irodai környezetről (névtáblák, tárgyaló foglaltság kijelzése, stb.)

A rendszer a kijelzőkön túl tartalmaz minden olyan kiegészítőt is, amivel az elektronikus polccímkék megfelelő módon felszerelhetők (polc sínek, függesztő- és támasztó konzolok, tartó pálcák, csipeszek, stb.)