Vonalkód leolvasó

A vonalkód olvasókat alapvetően 3 különböző csoportba célszerű sorolni.

 1. Kézi vonalkód olvasók: ezek az eszközök a legszélesebb körben elterjedt megoldások vonalkód olvasásra. Elérhetőek vezetékes és vezeték nélküli változatok, az egészen egyszerűektől a költségesebb fajtákig. A típust célszerű mindig az aktuális működési terület alapján kiválasztani. Cégünk elsősorban Motorola Symbol LS2208-as szkennert ajánl kézi vonalkód olvasási feladatokra, mivel ez megbízható, magas olvasási teljesítményű készülék, a legtöbb területen sikerrel helytáll.
  Kínálatunkban megtalálhatóak még a Honeywell, Datalogic, CipherLab, Zebex eszközök is.
   
 2. Fixen telepített (pultba épített vonalkód olvasók): ezeknek a szkennereknek is számos megoldása létezik, elérhetőek függőlegesen, vízszintesen, vagy mindkét irányban olvasó eszközök, melyek különféle mérlegekkel is egybeépíthetők. Korábban a lézerrácsos megoldások jelentették a legkorszerűbb technológiát, mára azonban a képalkotós (ún. imageres) eszközök biztosítják a legmagasabb színvonalú és leggyorsabb vonalkód olvasást. Elsősorban Datalogic Magellan típust javaslunk a fix telepítést igánylő célokra, de Zebex, vagy akár NCR eszközöket is tudunk biztosítani.
   
 3. Mobil adatgyűjtő készülékek: ezek az eszközök a vonalkód olvasáson túl már a vonalkód adatok feldolgozását is részben vagy egészben elvégzik, a legtöbb esetben valamely számítógépes rendszerhez csatlakoztatva. A rendszerint érintőképernyős felületen futó mobil alkalmazást egy, a készülékbe épített vonalkód szkenner egészíti ki, mellyel a termék/csomag/dokumentum vagy bármely egyéb, vonalkóddal ellátott egység azonosítása és adatfeldolgozása egyszerűvé válik.
  Cégünk Datalogic és CipherLab eszközöket kínál elsősorban, de egyéb típusok beszerzése és beállítása is megoldott.
   


Bármely vonalkód olvasó megvásárlásában gondolkodik, számolnia kell azzal, hogy ezek a látszólag egyszerű eszközök számos beállítási lehetőséggel konfigurálhatók, a beállítások eszközönként, felhasználási területenként változhatnak. Ha Önnek nincsen tapasztalata, vagy megfelelő partnere, akkor mindenképp szerezze be szakértőtől az eszközt, aki azt üzemkészen tudja Önnek átadni.

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok