SZOLGÁLTATÁSOK

Pénztárgép üzembe helyezés Pénztárgép üzembe helyezés  

Kulcsrakész munkát végzünk. Az Ön igényei, tevékenysége alapján állítjuk be gépét, hogy az a lehető legjobban szolgálja az Ön igényeit. Elvégezzük a kötelező adminisztrációt, Önnek csak adatokat kell rendelkezésre bocsátania és néhány aláírással végelgesíteni az üzembe helyezést.
Igény esetén megtanítjuk kollégáit a kézenfekvő használatra és kivonatoljuk a használói kézikönyvet is, hogy ne kelljen végigolvasni azt. Ár: 9.900 Ft+ÁFA (12.573 Ft)

Pénztárgép éves felülvizsgálat Pénztárgép éves felülvizsgálat  

A kötelező kiadásért cserébe valamit igyekszünk nyújtani. Nyilvántartjuk az esedékességet, időben értesítjük Önt. Elvégezzük a felülvizsgálatot és az esetleges hiányosságokról, kabantartási feladatokról tájékoztatjuk Önt, ha bármi gond adódik, igyekszünk azonnal megoldást biztosítani. Egyes típusokra egy év alkatrész garancia is jár a felülvizsgálat elvégzésével. Ár: 18.000 Ft+ÁFA (22.860 Ft)

Pénztárgép szerviz ügyelet Pénztárgép szerviz ügyelet  

Ha Ön kora reggel, vagy késő este is dolgozik, esetleg hétvégén is fogadja vásárlóit és biztonságban szeretné tudni működését.
Ha meghibásodás esetén szeretne cseregépet díjmentesen a szerviz idejére.
Ha szeretné a lehető leghamarabb megoldani a problémát, minimális kieséssel.
Ár: 500 Ft+ÁFA/hónap (635 Ft/hónap)

Pénztárgép szerviz Pénztárgép szerviz  

Volt már úgy, hogy meghibásodott készüléke és heteket kellett várnia, vagy úgy érezte, hogy az eladónak csak addig volt Ön érdekes, amíg eladta a terméket? Velünk is történt ilyen vásárlóként. Ezért ismerjük és jól tudjuk, hogy a működéshez elengedhetetlen eszközt gyorsan kell javítani, így a megfelelő alkatrészek mindig rendelkezésre állnak, szervizes kollégáink pedig a lehető leggyorsabban felkeresik Önt. Hosszabb szerviz esetére cseregépet biztosítunk.

Pénztárgép naplófájl kiolvasás Pénztárgép naplófájl kiolvasás  

Az online pénztárgépek világában már nincs kontrollszalag, de van kontrollszalag.hu. Oldalunk jónéhány pénztárgép típus naplófájljait feldolgozza és átlátható, nyomtatható, kereshető formában adja vissza.
Ha elveszett a napzárás, vagy téves beütést keres: http://www.kontrollszalag.hu

Mérlegek kétéves hitelesítése Mérlegek kétéves hitelesítése  

Ahogyan bármely mérőeszközt, a kereskedelmi mérlegeket is kétévente hitelesíteni szükséges, melyet szervizes kollégáink rugalmasan, az Ön boltjában, előre megbeszélt időpontban, a hatósági ellenőrt a helyszínre szállítva végzik.
A mérleget szükség esetén karbantartják vagy szervizelik, így újabb két évig szabályosan használható. A hitelesítés esedékességéről időben értesítjük Önt.

MINDEN, AMIT A TÖRVÉNY ELŐÍR, ÉS AMI AZON TÚL SZÓBA JÖHET

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok