SAM4S NR-300

A SAM4S NR-300-as pénztárgép kicsi, kompakt, elegáns. Fehér színe és kontrasztos, lagúna kék kijelzője elegáns üzletek remek tartozéka, de kényelmes társa lehet minden, pénztárgép használatra kötelezett tevékenységet végző üzemeltetőnek.

A mindenki által ismert Samsung cégcsoport tagjaként a SAM4S típus biztosítékot jelent a magas minőségre, a magyar gyártó által készített adóügyi ellenőrző egység pedig sokezer pénztárgépben bizonyított.

A SAM4S NR-300 pénztárgép billentyűzetkiosztása logikusan felépített és átlátható. A készülék „kristálygombjai” nem csak divatosak, tartósak is; az áttetsző műanyag tömbökbe épített feliratok sohasem kopnak le.

Az NR-300-as online pénztárgép kínálatunk legolcsóbb eszköze, de ennek ellenére bátran javasoljuk a legtöbb kereskedelmi/pénztárgép használatra kötelezett szolgáltatói tevékenységhez.

Mint a legtöbb kassza, az NR-300-as is képes vonalkód olvasót, mérleget, bankkártya terminált, vagy kasszafiókot kezelni, így akár cikkelemes, akár gyűjtős megoldásban kényelmesen használható. A pénztárgép kezelése könnyen elsajátítható, a napnyitás és a napi zárás néhány gombnyomással kinyomtatható. Ha mégis elakadna, szükség esetén az eszköz képes a felhasználói kézikönyv vonatkozó részét kinyomtatni.

Lévén, hogy megfelel a legfrissebb pénztárgépes előírásoknak, a gép „átírása”, azaz az átszemélyesítés költségtakarékosan megoldható, használt pénztárgépként is értékesíthető, ha Ön befejezi tevékenységét.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást biztosít, akár az értékesítést, akár a későbbi karbantartást, szerviz tevékenységet, éves felülvizsgálatot, vagy szükséges esetén a lezárást illetően is.

Keressen bennünket elérhetőségeinken, vagy rendelje meg az eszközt most!

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok