Pénztárgép szerviz

Több mint tízéves tapasztalattal rendelkezünk pénztárgépek teljes körű szervizelésével.
Kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően nemcsak Budapesten, de az online pénztárgépek vidéki szervizelését is hatékonyan végezzük.

Pénztárgép szervizünk

  • Micra
  • Elcom (Euro Flexy)
  • SAM4S
típusokkal foglalkozik.


Jól ismerjük a típushibákat!
A szűkített kínálat lehetővé tette ezen pénztárgép típusok teljes körű ismeretét, így nagy tapasztalatunk van az olyan típus hibák kezelésében, mint pl. a VÁRAKOZÁS AZ AEE-re (Adóügyi Ellenőrző Egységre).
Az adóügyi ellenőrző egység jellemzően az online pénztárgépek egyik kritikus pontja. Mivel a működése igen összetett, ezért meghibásodása, ha nem is gyakran, de előfordul.
A pénztárgépek AEE hibáinak kezelése nem könnyű feladat, de minden típusnak megvan a saját trükkje, amivel a rakoncátlan AEE jó eséllyel helyszínen is javítható, működése azonnal helyreállítható.


Cseregépet biztosítunk
Természetesen előfordulhat, hogy a hiba jellege miatt az egység megbontást igényel. Ezt a műveletet azonban csak a forgalmazói pénztárgép szerviz végezheti, ilyen esetben azonban hosszabb átfutási idővel kell számolni.
Ennek megkönnyítése érdekében a javítás időszakára szervizünk csere pénztárgépet biztosít.


Amikor csak lehet, a helyszínen javítunk!
Tudjuk, hogy a kereskedelemben az idő fontos tényező, ezért amennyiben erre lehetőség van, a pénztárgép javítását, karbantartását a helyszínen végezzük el.
Vagyis Önnek nem kell behoznia telephelyünkre a pénztárgépét. Kollégáink rendszerint 1 munkanapon belül kiszállnak a bejelentett hibás géphez.


Éves kiolvasás 45 perc alatt
Pénztárgép szerviz szolgáltatásunk a javítási feladatokon túl a pénztárgépek éves felülvizsgálatát (éves kiolvasás) is magában foglalja, melyet országszerte végzünk.
Az éves felülvizsgálatok esedékességének közeledtével e-mailben tájékoztatást küldünk, valamint telefonon is megkeressük Ügyfeleinket.
Magát a felülvizsgálatot igyekszünk minél gyorsabban (max. 45 perc az adminisztrációval együtt) végezni, annak érdekében, hogy ez minél kevesebb időt vegyen el az értékesítési munkából.


Keressen bennünket elérhetőségeinken, ha gyors és profi pénztárgép szervizre van szüksége!


Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok