Pénztrágép szerviz

Cégünk immáron 10 éve foglalkozik pénztárgép szervizzel elsősorban Budapesten, illetve az agglomerációban, de Partnereink segítségével az online pénztárgépek vidéki szervizét is hatékonyan végezzük.

Szervizünk
  • Micra,
  • Elcom (Euro Flexy),
  • SAM4S
típusokkal foglalkozik. A szűkebb kínálat lehetővé tette az alaposabb megismerését ezen eszközöknek, így az olyan típus hibák kezelésében, mint pl. a VÁRAKOZÁS AZ AEE-re, nagy tapasztalatunk van.

Az adóügyi ellenőrző egység minden online pénztárgép kritikus pontja, működése igen összetett, ezért meghibásodása ha nem is gyakorta, de előfordul. Az AEE hibák kezelése nem könnyű feladat, de minden típusnak megvan a saját trükkje, amivel a rakoncátlan AEE jó eséllyel helyszínen is javítható (működése helyreállítható). Természetesen előfordul, hogy az egység megbontást igényel, ezt sajnos csak a forgalmazói pénztárgép szerviz végezheti, ilyenkor a hosszabb átfutási idő megkönnyítése érdekében cseregépet biztosítunk.

Javítási tevékenységünket, amennyiben erre lehetőség van, helyszínen végezzük, így Önnek nem kell behoznia gépét hozzánk. Kollégánk rendszerint 1 munkanapon belül odaérnek minden bejelentett hibás géphez.

Pénztárgép szervizelési szolgáltatásunk a javítási feladatokon túl a pénztárgépek éves felülvizsgálatát (éves kiolvasás) is magában foglalja, melyet országszerte végzünk. Az éves felülvizsgálatok esedékességének közeledtével e-mail tájékoztatást küldünk, valamint telefonon is megkeressük Ügyfeleinket. Magát a felülvizsgálatot igyekszünk minél gyorsabban (max. 45 perc az adminisztrációval együtt) végezni, hogy ne tartsuk fel az értékesítési munkát.

Ha Ön úgy látja, hogy a fentiek alapján mi vagyunk az Ön szolgáltatója, kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken.

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok