Micra Sento M/M "light"

A Micra Sento típusú pénztárgépét a Jotához hasonlóan magas terhelésre tervezték. Ez a típus is a Comp csoport gyártmánya, a Jotához hasonlóan Lengyelországban készül, hozzáértő, nagy tapasztalattal bíró gyártói környezetben.

Mivel a Micra Sento 2013-ban, az online pénztárgép átálláskor másodikként kapott forgalmazási engedélyt, nagy számú eszköz működik jelenleg is a piacon. Lévén, hogy a pénztárgép az egyik legnagyobb forgalmazó terméke, biztosított a folyamatos alkatrészellátás, illetve a gyártói szerviz támogatás.

A Sento gyors nyomtatással, egyedi, más pénztárgépek által nem ismert, széleskörű funkcionalitással segíti gazdája munkáját. A szokásos, kasszafiók, mérleg, vonalkód olvasó kapcsolat mellett a típus alkalmas PC-n futó készletkezelő programmal való online kommunikációra, valamint bankkártya terminál meghajtására is.

Akkumulátoros kivitelének köszönhetően áramszünet esetén sem kell nélkülözni ezt a pénztárgépet, hisz 2000 nyugtás akkumulátoros teljesítményével akár több napot is működik tápellátás nélkül. A Micra Sento azon kevés gépek közé tartozik, melyek kívülről cserélhető akkumulátorral rendelkeznek, azaz meghibásodás esetén nem szükséges a szervizes plombát bontani, nem szükséges pénztárgép műszerésszel elvégeztetni a cserét.

Kis mérete és rendkívül rugalmas beállítási/hozzáférési lehetőségei akár közepes méretű üzletek számára is megfelelő, jól skálázható kereskedelmi megoldást jelent. Kiváló példa a rugalmas lehetőségekre a 14 programozható funkció billentyű, melyre akár gyűjtőket, termékeket, akár jelentéseket, vagy fizetőeszközöket is felprogramozhatunk.

A felhasználóbarát, ergonómikus kialakítás része a kék hátterű LD kijelző, mely minden fényviszonyban jól látható, a könnyen üthető, ellenben nagyon tartós Cherry billentyűzet, melyről a kialakításának köszönhetően a feliratok nem kopnak le, valamint a villámgyors nyomtató (16 sor/mp), ami akár visszafelé is képes tekercselni a papírt.

A Micra Sento típust ajánljuk minden olyan kis-és közepes forgalmú kereskedelmi egységnek, akik egy tartós, megbízható online pénztárgéppel, napi problémák nélkül szeretnék nyugtaadási kötelezettségüket teljesíteni.

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok