Micra Sento M

Pénztár
Micra Sento M
Micra Sento M

A Micra Sento típusú pénztárgépét a Jotához hasonlóan magas terhelésre tervezték. Ez a típus is a Comp csoport gyártmánya, a Jotához hasonlóan Lengyelországban készül, hozzáértő, nagy tapasztalattal bíró gyártói környezetben.

Ár: 134 900,-Ft + ÁFA (171 323,-Ft)Kosárba

Amennyiben a megrendelt pénztárgép üzembe helyezését nálunk kívánja megoldani, további 12 000,-Ft + ÁFA költséggel kell számolni. A beüzemelési költség tartalmazza a kívánt beállítások programozását, betanítás és a komplett adminisztrációt is

Mivel a Micra Sento az online pénztárgép átálláskor másodikként kapott forgalmazási engedélyt, nagy számú ilyen készülék működik jelenleg is a piacon. Mivel ez a pénztárgép az egyik legnagyobb forgalmazó terméke, így az alkatrészellátás, illetve a gyártói szerviz támogatás folyamatosan biztosított.

A Sento gyors nyomtatással, egyedi, más pénztárgépek által nem ismert, széleskörű funkcionalitással segíti a felhasználók munkáját. A szokásos kasszafiók, mérleg, vonalkód olvasó kapcsolat mellett a típus alkalmas PC-n futó készletkezelő programmal való online kommunikációra, valamint bankkártya terminál meghajtására is.

Áramszünet esetén sem kell a pénztárgép leállással számolni, hiszen ez a típus 2000 nyugtás akkumulátoros teljesítményével akár több napot is működik tápellátás nélkül. A Micra Sento azon kevés pénztárgépek közé tartozik, amik kívülről cserélhető akkumulátorral rendelkeznek, így meghibásodás esetén sem szükséges a szervizes plombát bontani és pénztárgép műszerésszel elvégeztetni a cserét.

Kis mérete és rendkívül rugalmas beállítási, hozzáférési lehetőségei akár közepes méretű üzletek számára is jól skálázható kereskedelmi megoldást jelent. Kiváló példa a rugalmas lehetőségekre a 14 programozható funkció billentyű, melyre akár gyűjtőket, termékeket, akár jelentéseket, vagy fizetőeszközöket is felprogramozhatunk.

A felhasználóbarát, ergonomikus kialakítás része a kék hátterű LD kijelző, mely minden fényviszonyban jól látható, a könnyen üthető, ellenben nagyon tartós Cherry billentyűzet, aminek egyedi kialakításából adódón a feliratok nem kopnak le, valamint a villámgyors nyomtató (16 sor/mp), ami akár visszafelé is képes tekercselni a papírt.

A Micra Sento pénztárgép típust ajánljuk minden olyan kis-és közepes forgalmú kereskedelmi egységnek, ami tartós, megbízható online pénztárgéppel, napi problémák nélkül teljesítené nyugtaadási kötelezettségét.

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk
és mi visszahívjuk!

Dokumentumok