Micra Jota M/S

A Micra-Metripond Kft. az egyik legnagyobb pénztárgép forgalmazó Magyarországon, online pénztárgépei Lengyelországban készülnek, az ottani gyártók milliós nagyságrendben gyártottak és tartanak karban kasszákat. A sokéves tapasztalat garancia a magas minőségre, mely a Micra Jota M és S típusokat is jellemzi.

A fenti két online pénztárgép változat működésében megegyezik, csak az adóügyi ellenőrző egységet (AEE) gyártja más beszállító partner. A Jota M és Jota S típusokat elsősorban közepes-és nagyobb forgalmú üzletek számára ajánljuk, ahol számít a sebesség és a megbízható működés.

A Jota pénztárgépek használhatók gyűjtős működésben, illetve számítógéphez kapcsolhatóan is. Előbbi esetén a pénztáros kézzel üti be a fizetendő összeget a kasszába, utóbbi esetben pedig a számítógép biztosít online adatkiszolgálást a pénztárgép számára, minden adat a készletkezelő programban kerül beállításra.

A Micra Jota M és S pénztárgépek nagy teljesítményű működtető akkumulátorral kerülnek forgalomba, ami lehetővé teszi, hogy áramszünet esetén is hosszabb ideig használjuk, azaz szabályos, pénztárgépes nyugtákat készíthessünk, ne kelljen kézi nyugtatömböt használni.

A kasszához kapható számos kiegészítő lehetővé teszi azt, hogy a napi használat során elérjük a legkényelmesebb használatot, akár mérleg csatlakozásról, akár kasszafiók kapcsolásáról, akár külső kijelzőről, vagy akkumulátorról legyen szó. A kiegészítőket megtekintheti itt.

Pénztárgépszalag tekintetében is kényelmes a Micra gép használata, mivel az „easy-load” megoldásnak köszönhetően a papír befűzés 1 mozdulat.

A Micra gépek, ahogyan minden másik eszköz, esetenként meghibásodnak. Egyes hibák távolról is orvosolhatók, ha nem szeretne szervizre költeni, keressen bennünket munkaidőben (H-P: 8.00-18.00(, segítünk. A típushibák megtekintésért kattintson ide.

Amennyiben mégis szervizre kerül a sor, a Micra Jota típus legtöbb hibája helyszínen orvosolható, rendszerint valamely alkatrész cseréje megoldja a meghibásodások jelentős részét.

A pénztárgép hibája mindig bosszantó, hisz az előírásoknak való megfelelés nehézkessé válik. Ha bennünket választ, igény esetén saját tulajdonú cseregépet biztosítunk, amennyiben pénztárgépe hosszabb átfutású szervizre szorul.

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok