Mérlegek

Ha mérés és mért adatfeldolgozás a cél, mi vagyunk a megfelelő partner. A kínálatunkban megtalálható mérlegek számos feladatra alkalmasak, melyekből néhány:


Asztali mérlegek egyszerű mérési feladatok megoldására:


Rendszerint az élelmiszer kereskedelemben, vagy egyéb, különösebb céligényt nélkülöző feladatok kiszolgálására használható eszközök, melyek tömegmérésre, ár szorzásra, darabszámlálásra és ezen adatok számítógép vagy pénztárgép felé történő közvetítésére alkalmasak.


A pultba épített mérleg változatok összekapcsolhatók vonalkód olvasókkal is, így egy teret használva tud komplex mérési és termékazonosítási feladatokat ellátni a telepített mérleg-szkenner eszközrendszer.


Cégünk Dibal és CAS típusokkal foglalkozik.


Címke- vagy blokknyomtatós rendszermérlegek:


Ezen berendezések már jóval több szolgáltatást nyújtanak: azon túl, hogy termék adatokat képesek nyilvántartani, blokk- vagy címkenyomtatás funkcióval is rendelkeznek, előre csomagolás, lédig termék csomagolás és egyéb beállítások mellett a funkciók sokrétű kínálatát biztosítják. Ezek az eszközök hálózatba kapcsolhatók, akár vezetéken, akár wifin keresztül is, mely lehetővé teszi, hogy a mérlegelni kívánt termékek adatait számítógépes programokból töltsük fel. Ezek a tömegmérő eszközök elérhetőek alsó és felső kezelőfelülettel így a felhasználási területtől függően választható a kivitel.


Cégünk Dibal és CAS típusokkal foglalkozik.


Ipari mérlegek:


A különféle mérlegelési feladatokra különféle céleszközöket gyártó magyar Partnerünk szakértelmének köszönhetően bármely, az egyszerű kereskedelmi gyakorlatot meghaladó mérleg telepítésében közre tudunk működni. Szakterületünk azon eszközök üzembe helyezése, melyek számítógéphez kapcsolva adatokat küldenek különféle feldolgozó rendszerekbe, ahol aztán a tömeg adatok a gyártás vagy számlázás részfolyamatai során hasznosulnak.


Kifejezetten ajánlunk hídmérlegeket és ehhez kapcsolt számítógépes rendszereket, de állatmérlegek, raklap mérlegek, egyéb mázsák üzembe helyezését is vállaljuk.

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok