Euro 150TE Flexy

Az Euro 150-TE Flexy sokak által csak Elcom pénztárgépként ismert. A szlovák Elcom pénztárgépgyártó vállalat kontinensünk számos országába exportál a helyi rendeleteknek megfelelő pénztárgépeket. Magyarországon az ECR-Trade Kft. végzi a Az Euro 150-TE Flexy pénztárgép kizárólagos importját, valamint a forgalmazói és adóügyi ellenőrző egység szervizt.

Mivel a 2013-2014-es online pénztárgépekre történő váltáskor a Flexy pénztárgép egyike volt az első kasszáknak, melyek megfeleltek a friss előírásoknak, jelenleg több, mint 40 ezer darab ilyen gép működik a piacon. A gyártó a nagyszámú pénztárgép alkatrész ellátását rugalmasan biztosítja, így a szervizelés rendszerint egyszerű, a forgalmazói szerviz által végzett javítási tevékenységek is záros határidőn belül megvalósulnak.

A Flexy az online pénztárgépek között megbízható készüléknek számít, relatív alacsony szervizigénnyel. Mivel az aktív üzemben működő Euro Flexy-k száma igen jelentős, a gyártó/forgalmazó nagy gondot fordít a jogszabályok követésére, így a pénztárgép típus esetében hosszabb ideig biztosított lesz a zökkenőmentes támogatás, az várhatóan meg fogja kapni a szükséges szoftverfrissítéseket a következő években.

Funkcióit illetően ez a pénztárgép is alkalmas számítógéppel összekötött működésre, mely esetében online kommunikáció valósul meg adott számítógépes készletkezelő rendszer és a berendezés között.

A számítógépes kapcsolódási lehetőség mellett az Elcom kassza kezeli a First Data protokollal működő bankkártya olvasó terminálokat, illetve kapcsolható vonalkód olvasó, kasszafiók, valamint különféle mérlegek is.

A pénztárgép 37/50 mm-es pénztárgép szalagot használ, mely némileg gazdaságosabb, mint a legtöbb típus által igényelt szélesebb szalag.

Az éves szervizes felülvizsgálatot ezen típus esetében is szükséges elvégezni, melyet cégünk a szolgáltatásaink menüpontban foglaltak szerint a forgalmazói és jogszabályi előírások alapján vállal.

Helló Integ, a nevem...

Szeretném, ha megkeresnének

Ezzel kapcsolatban

tovább
   Írjon nekünk!

Dokumentumok